Helaas moeten we u meedelen dat Wonen in Peel en Maas in het voorjaar van 2015 geen doorgang kan vinden. Ondanks onze inspanningen en de positieve reacties van ondernemers is het niet gelukt om voldoende standhouders te vinden voor een representatieve beurs in het SIF-gebouw. Toch kijken we met een goed gevoel vooruit. Want op basis van de reacties van standhouders en deelnemers zijn we er nog steeds van overtuigd dat er behoefte is aan een vernieuwend concept waarmee vraag en aanbod op de woningmarkt in Peel en Maas bij elkaar gebracht wordt.

Alle kavels en woningen op de kaart

Bent u op zoek naar een nieuw huis? Twijfelt u tussen verhuizen en verbouwen? Of bent u nieuwsgierig naar uw financiële mogelijkheden? Kom dan op 20 en 21 maart naar de beurs Wonen in Peel en Maas in Panningen. Een unieke gratis beurs voor iedereen die interesse heeft in een nieuwe of andere woning in de gemeente Peel en Maas.

 

Programma nog niet bekend
Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

Gedurende de beurs vinden er diverse lezingen en workshops plaats,
heeft u interesse om een lezing te verzorgen, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan door te mailen naar wonen@woneninpeelenmaas.nl

Binnenkort komen hier de workshops met tijdschema te staan.

Recente Facebook berichten

Er zijn geen recente Facebook berichten om te tonen.

Deel deze paginamaak de beurs succesvol

Deelnemerszij maken de beurs!

Bekijk het actuele kavel en woning aanbod in de gemeente Peel en Maas op FUNDA of  JAAP.NL of  KAVELWINKEL