Aanmeldenals standhouder

Aanmeldformulier

  Bedrijfsnaam:  Contactpersoon:  Adres:

  Postcode:

  Plaats:  Factuurnaam:  Fact. adres:

  Postcode:

  Plaats:  Telefoonnummer:  E-mail:  Rekeningnummer:  Branchevermelding:  Naamsvermelding:  BTW nummer:  Basisstand, inclusief stroomvoorziening en 10 consumptiebonnen.

  Maak een keuze:  Bent u een geregistreerd SIF-participant?  Heeft u interesse om een lezing te verzorgen?
  Aanvullend aanbod

  Optioneel kunt u gebruik maken van ons extra aanbod, bevattende
  - standuitbreidingen (afmetingen en locaties)
  - meubilair (zoals statafels en krukken)
  - techniek, zoals televisie op standaard
  Ondergetekende verklaart zich akkoord met de inhoud van de Algemene Voorwaarden van Wonen in Peel en Maas. Ondergetekende verklaar te voldoen aan de Vereiste Standhouders. Alle bedragen zijn exclusief 21% tenzij anders vermeld.

  Als u wenst deel te nemen aan de beurs als standhouder kunt u het formulier aan de linkerzijde zo volledig mogelijk invullen.

  AANSPRAKELIJKHEID EN VERZEKERING
  De organisatie stelt zich niet aansprakelijk voor schade, diefstal en eventueel letsel ten gevolgen van het bezoek aan het evenement. U draagt zelf zorg voor dat de door u meegebrachte producten en aankleding. Wij adviseren u terzake een adequate verzekering af te sluiten en uw eigendommen te beveiligen.

  BEVESTIGING
  Na het ontvangen van de bevestiging is uw deelname officieel bevestigd. Verdere specificaties over deze betalingsvoorwaarden en annulering vindt u in de Algemene Voorwaarden.

  VEREISTE STANDHOUDER
  Er zijn enkele voorwaarden waar een standhouder aan moet voldoen om kunnen deel te nemen aan Wonen in Peel en Maas:

  Algemeen
  De standhouder dient gevestigd te zijn binnen de Gemeente Peel & Maas.*
  De standhouder dient actief te zijn op het gebied van verhuizen, verbouwen en/of verduurzamen.

  *Uitzondering voor Nieuwbouwprojecten
  Het algemeen vereiste is voor ontwikkelaars niet van toepassing. Echter zij moeten wel projecten binnen Peel en Maas vertegenwoordigen (en mogen ook uitsluitend projecten tonen welke binnen de gemeente Peel en Maas gebouwd gaan worden). Het is de bedoeling dat de ontwikkelaar zélf een standruimte huurt en zijn projecten niet per definitie onderbrengt bij een verkopend makelaar.

  *Uitzondering voor Makelaars
  Het algemeen vereiste is voor ontwikkelaars niet van toepassing. Een makelaar dient gevestigd te zijn in de gemeente Peel en Maas óf een minimaal aanbod van vijf (5) woningen te hebben binnen Gemeente Peel en Maas per 1 januari 2015.

  Voor SIF Participanten
  Bent u een SIF-participant? Dan heeft u enkele voordelen! Geef bij uw aanmelding aan dat u als SIF-participant deelneemt.

  Algemeen
  Valt u niet binnen de beschreven criteria, maar denkt u toch dat u een geschikte deelnemer bent voor de beurs? Richt een verzoek naar wonen@woneninpeelenmaas.nl, het stichtingsbestuur zal uw verzoek behandelen en terugkoppelen wat de mogelijkheden zijn.

  Elektriciteitsaansluiting
  220 Volt
  Standaard inbesprepen wandcontactdoos 4 voudig tot 1000 Watt. Wanneer u meer vermogen nodig heeft, dient u een krachtaansluiting te nemen. U dient zelf te zorgen voor verlengsnoeren en stekkerdozen.

  Stand
  Wij maken gebruik van standbouw van Bongers Beeld, licht en geluid.

  Basisstand
  Breedte: basis 4 meter
  Diepte: 3 meter

  Kleine stand
  Breedte: basis 2 meter
  Diepte: 2 meter

  Specificaties
  Specificaties betreft de standbouw volgen na registratie voor de beurs.